Ontdek de workshops en lezingen van Pernille La Lau. Business- en leiderschapstransformatie, authentiek presenteren en verbindend dagvoorzitterschap.

Pernille begeleidt zakenmensen al meer dan 15 jaar bij het vinden van zakelijk geluk, het leuker presenteren en beter presteren.

lezingen van pernille

Business Transformatie en Leiderschap transformatie

De moderne organisatie kent een constante in- en outflow van personeel natuurlijk soms met veranderingen in het leiderschap. Dit zorgt ook voor een constante flux van (bedrijfs)waarden. Waar de waarden voorheen duidelijk onderdeel waren van de identiteit zijn die mogelijk door de jaren heen verwatert. Laat staan wat de gevolgen kunnen zijn van een fusie.

Pernille moedigt deelnemers vooraf aan om deze persoonlijke waarden te delen die meegenomen kunnen worden in de workshop. Met deze inzichten spoort ze een discussie aan rond Technisch versus Adaptief leiderschap. Hierna ligt de focus op hoe onze levenswaarden bepalen hoe we ons leven, beslissingen maken en onze leiderschapsstijl bepalen.

lezingen

Stapsgewijs worden deelnemers bewuster van hun persoonlijke waardes en hoe ze, aan de hand hier van, betere beslissingen kunnen maken. Zorg voor een sterkere en flexibelere werksfeer die klaar is voor transformaties, nodige conflicten niet uit de weg gaat en nieuwe mogelijkheden niet in de weg staat.

lezingen van pernille

Presenteren en omgaan met spanning

Sinds 1995 geeft Pernille al presentatiebegeleiding aan CEO’s. Met een focus op de persoonlijke talenten, en die van de organisatie, helpt Pernille via storytelling en sparren voor bevlogen presentaties en verbinding met het publiek te zorgen.

Leer om te gaan met de bijkomende spanning, hoe deze spanning omgezet kan worden in energie, waarom het zo belangrijk is om je presentatie te geven en waarom authenticiteit zo belangrijk is voor presentaties.

lezingen

Met de hulp van persoonlijke voorbeelden weet Pernille de inzichten, tips en tricks te delen die direct toegepast kunnen worden. Dit noemt Pernille niet trainen, maar PresentatieSparren.

Pernille La Lau

Boek een lezing van Pernille La Lau

Neem contact op met Pernille La Lau. Ontdek haar lezingen en workshops en bereik Business Happiness. Informeer vrijblijvend naar tarieven en beschikbaarheid.