Voor spreker Pernille La Lau staat werken gelijk aan spelen. Zoals je als kind leert dat spelen gelijk staat aan plezier ziet Pernille dat werken hetzelfde resultaat moet hebben.

Ze noemt dit ook wel Business Happiness wat gevoed wordt door interesse in anderen, nieuwsgierigheid, enthousiasme en improvisatievermogen.

over pernille la lau

Ambitieus en op weg naar de top

Al op jonge leeftijd was Pernille enthousiast voor de mediawereld. Toen ze 12 jaar was deed ze haar eerste radio-interview voor AVRO’s Sportpanorama Junior. Deze passie bracht haar een aantal jaar later bij Club Veronica. Hier kreeg ze samen met andere nu bekende Nederlanders zoals Peter van der Vorst en Anita Witzier de kans om hun talenten voor de radio, televisie en printmedia te ontwikkelen. De perfect plek om haar creatieve ei kwijt te kunnen.

Voor haar ze nationaal bekend raakte, begon Pernille in 1990 aan haar studie International Marketing Management aan de HvA. Toen ze in haar eerste jaar haar propedeuse behaalde, besloot ze om op 19-jarige leeftijd in Japan keramiek te importeren uit Thailand en de Filipijnen. Ondanks het succes van haar bedrijf besloot ze om haar studie af te maken aan de Hogeschool InHolland.

Als presentatrice op televisie

Terwijl ze nog druk was met haar studie begon haar passie voor de mediawereld vorm te krijgen toen ze in 1993 landelijke bekendheid kreeg als presentatrice van Postcode Bingo. Met knikken knieën begon ze haar Tv-debuut, maar tegelijkertijd dacht ze “Eigenlijk ben ik begonnen waar je hoopt een keer te eindigen.”

In de afgelopen 25 jaar heeft Pernille voor SBS6, TROS, Veronica, NTR en, tegenwoordig, RTL 4 gewerkt. Als nieuwspresentator bij SBS Nieuws en Hart van Nederland werd ze één van de vaste gezichten op de Nederlandse televisie. Ondertussen presenteert ze al meer dan tien jaar met succes ‘Koffietijd’ op RTL 4.

over pernille la lau

Succesvol entrepreneur vol Business Happiness

Als Pernille praat over werken dan praat ze over spelen en plezier. Dit noemt ze ook wel Business Happiness waar ze helaas te weinig van ziet. Met nieuwsgierigheid, enthousiasme en wat improvisatievermogen weet ieder Business Happiness te vinden. Door de focus eens te verleggen naar EQ en SQ (Spirituele Quotiënt) leer je met nieuwe ogen naar problemen en mogelijkheden te kijken.

Deze mindset is de kern voor haar succes als presentatrice en als entrepreneur. Met haar eigen BV geeft Pernille al jarenlang workshops, trainingen en lezingen aan organisaties. Haar doel is om mensen niet alleen beter te laten presteren, maar ook meer plezier uit deze prestaties te halen.

Pernille La Lau

Neem contact op met pernille la lau

Neem contact op met Pernille La Lau. Ontdek haar lezingen en workshops en bereik Business Happiness. Informeer vrijblijvend naar tarieven en beschikbaarheid.